Wat wij doen 2018-07-25T11:01:57+00:00

Wat wij doen

Voor ons is een goede klant, een tevreden klant. Werken met First Choice Gastvrouwen betekent dat u van ons mag verwachten:

Met ons vaste kernteam staan wij voor u klaar als zeer gewaardeerde gastvrouwen, productieassistentes, hostesses en sinds kort ook uitvaartbegeleiders. Al twintig jaar werken wij achter de schermen voor bekende televisieprogramma’s en worden wij door zowel de publieke als door de commerciële omroepen ingehuurd. Onder onze Official Partners bevinden zich bekende namen uit omroepland, zoals Talpa, RTL, de NTR en Warner Bros. Daarnaast hebben wij vaste afspraken met Batavia Stad Fashion Outlet, met de organisatie van de prominente beurs de Provada en het Groot Gelderlandplein in Amsterdam.

Vriendelijkheid, service en hospitality zit in ons bloed. Om tegemoet te komen aan de vraag van klanten hebben wij tegenwoordig ook mannen die ons team komen versterken. Op die manier zijn wij altijd in beweging, gaan we met de tijd mee en staan wij open voor suggesties. Wilt u meer weten? Laat het ons weten.
Neem contact op via mail of bel rechtstreeks met M 06 – 106 122 93

CONTACT VIA MAIL

Met trots werken wij voor:

NAAR OVERZICHT MET AL ONZE KLANTEN