Over ons 2018-07-25T11:03:24+00:00

Over ons

NIcolien Leuverman

Nicolien Leuverman, directeur First Choice Gastvrouwen

Vanaf mijn dertigste ben ik aan televisie verbonden. Ik ben begonnen bij RTL als planner post productie. Vanuit mijn werkzaamheden bij RTL zag ik mogelijkheden om met First Choice Gastvrouwen te starten. Gezien mijn ervaring durfde ik het aan om zelfstandig te worden en gastvrouwen voor grote & kleine televisieshows te leveren. De kunst is om te zorgen dat alles op rolletjes verloopt, maar tegelijkertijd te zorgen dat je het ongemerkt doet. Kortom, goed werk leveren zonder dat het opvalt. Inmiddels is het een van onze kernkwaliteiten geworden.

Aangezien het concept aansloeg ben ik ook productieassistentes gaan leveren en zag ik potentie in markten buiten de televisiewereld om.  En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Wij leveren hostesses aan grote beursorganisaties als de Provada. Daarnaast zijn onze dames en tegenwoordig ook heren, regelmatig te zien op het Groot Gelderlandplein in Amsterdam en Bataviastad in Lelystad.

Mijn dochter is bijna letterlijk opgegroeid in het medialandschap en werkt regelmatig mee met het vaste team. Het kernteam met vaste medewerkers werkt al jaren voor First Choice Gastvrouwen en daar prijs ik me heel gelukkig mee. Niet alleen vanwege hun ervaring, maar ook het feit dat ik blindelings op hun kan vertrouwen. Daarnaast hebben we met z’n allen veel plezier in het werk en dat straalt altijd positief af op de klant!